Home Блогосфера Препораки за читање

Препораки за читање

1,708 views
0

Неколку препораки за читање на интересни текстови или умно користење на дел од “препораките” кои се таму постирани.

ОксиморонПриватност на интернет
Panta Reialati.org
ЏаманКои историски личности би ги поканиле на вечера?
http://0.mk/ – Македонски сервис за кратење на линкови

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here