web analytics
Дома Контакт

Контакт

Василка Димитровска
магистер по археологија и лиценциран тренер за интерпретација на наследството
Скопје, Република Македонија

Детали за контакт

Доколку имаш потреба од менаџмент план во културата, научно истражување, планирање и организирање на настани, консултација за интерпретација, промоција, популаризација или едукација за наследството, можеш да ме контактираш на:

Телефон/Вибер: +389 77 432 861

Пиши ми на: info@arheo.com.mk

За мене

Здраво, јас сум магистер по археологија и лиценциран интерпретатор за наследство. Се занимавам професионално со наследството како наука, а како директор на ХАЕМУС – Центар за научно истражување и промоција на културата, долги години работам менаџмент во културното наследство и давам стручни совети и консултации.

LATEST POSTS

Археолошка тетратка и инвентарна книга на наоди

„Археолошката тетратка и инвентарна книга на наоди за млади истражувачи“ ја создавав навистина со многу голема љубов. Не мислев дека ќе стане публикација, но...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!