web analytics

Обуки и работилници за интерпретација на наследството

BRINGING HERITAGE TO LIFE!

OUR SERVICES, MODULES AND COURSES

СкопјенЦе

СкопјенЦе

Добредојдe на мојот сајт!
Здраво, јас сум магистер по археологија, директор на ХАЕМУС, консултант, едукатор, сертифициран тренер по интерпретација на наследството и носител на обичајот Мартинки во УНЕСКО. Ти благодарам и го ценам твоето време посветено на моите оригинални текстови.
Василка Димитровска

ХАЕМУС

Storytelling Skopje

Моето партнерство со Пивара Скопје

Моето партнерство со Counncil of Europe

Археологија

error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!