web analytics

Награда од Советот на Европа и Европската комисија за најдобар раскажувач на приказни (Storyteller) за 2020
Од 2017 година правен носител на Обичајот Мартинки во УНЕСКО

 
Награда за “Најдобар промотор на Македонија” за 2010, поддржана од три официјални медиумски партнери („Нова Македонија” , „Капитал” бизнис магазин и телевизијата Канал 5)

 

 

Археолошки дневник е вброен помеѓу најдобрите сајтови за 2010 во категоријата ‘najbolji web od Ex U

 

 

Нaграда за најдобар регионален текст во Блогопедија 2009

 

 

Нaграда за најдобар регионален текст во Блогопедија 2008

 

error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!