Дома Археологија Рецесија

Рецесија

1,581 views
0

Рецесијата на археолошките ископувања направи и рецесија на написите за археологијата во медиумите! Археологијата повторно почна да се маргинализира бидејќи не е пропратена со бог знае какви откритија, иако во светот на древнините, буквално секој предмет е важен. Ама на кого тоа да му го кажеш … дека археологијата како наука може да постои и без ископувања … па дури и без наоди. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име