Дома Археологија Работилница за 3D Археологија, 25-28 Feb 2009, Trento, Italy

Работилница за 3D Археологија, 25-28 Feb 2009, Trento, Italy

1,951 views
0

 

Малку доцнам со информацијава, но сепак кој сака да се пријави чинам дека се уште има време.

Наслов:      3D-ARCH Workshop 2009
Датум:        25-28 Feb 2009
Место:        Trento,Italy
Веб сајт:     http://www.3d-arch.org

Dear friends and colleagues,

we are pleasure to invite you to the 3rd 3D-ARCH workshop on “3D Virtual Reconstruction and Visualization of Complex Architectures” which will be held in Trento, Italy, on 25-28 February 2009. It is a ISPRS / CIPA event organized by ETH Zurich – Chair of Photogrammetry and Remote Sensing, NRC Canada – Visual Information Technology Group and FBK Trento – 3DOM Group.

Овој настан е трет по ред по оној одржан во 2005 во Венеција и во 2007 во Цирих. Сите останати информации ги имате на официјалната веб страница.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име