Дома Уметност Магичната уметност на Зоран Попоски

Магичната уметност на Зоран Попоски

1,235 views
0

Неколку пати на предходниот блог го имам споменато мојот пријател Зоран Попоски. Од денеска тој и официјално е блогер,(македонска варијанта) па му посакувам многу успех и на ова поле. Неговиот пример треба да го следат плејадата на млади, креативни, успешни и квалитетни уметници, а блогот е еден од најдобрите начини. Зaтоa што тоа е најбрзиот а воедно и најефективниот метод, уметноста експресно да сигне до своите конзументи. I wish you a warmly welcome as a bloger with a brief slide show I made for you.

[slideshare id=18436&doc=magic-art-of-zoran-poposki-20073&w=425]

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име