Home Медиуми Не постојат статии за рубриката “Култура”

Не постојат статии за рубриката “Култура”

1,322 views
0

 

Насловот не се однесува за Категориите на блогерај (а би можел), туку за одредени страници на весникот Вест (1,2,3). Доста често во нивниот саботен број (неделен нема) на интернет ќе го сретнете следново:

“Не постојат статии за рубриката “Култура” за овој број”

Разбирам. Ние сме сиромашна земја во транзиција, со нестабилна економија. Што ќе ни е култура во сабота и недела? Кога сме најмногу слободни и дел од времето можеме да го посветиме на себеизградување како личност, само тоа ни фали, да ги трошиме парите на култура. Инаку под овој текст доаѓа и нивниот копирајт знак со заканата:

 “Секое користење на информации и фотографии од сајтот, без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането.”

Ви се молам. Баш се чудам, а што тоа би можела јас да искористам од една празна статија?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here