Дома Лично Отсуство на доказ (не) е и доказ за присуство

Отсуство на доказ (не) е и доказ за присуство

1,206 views
0
За сите оние кои се прашуваа што се случи…
во меѓувреме…
Отсуството на докази не значи дека е доказ за остсуство на присутност
Отсуството на доказ не е и доказ за отсуство…
на присутност.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име