web analytics
Дома Тагови УНЕСКО

Таг: УНЕСКО

Зошто Галичката свадба нема никогаш да биде на листата на УНЕСКО

Да се биде менаџер и директор на ХАЕМУС - центар за научно истражување и промоција на културата, е навистина одговорна работа. Бидејќи сум по...

УНЕСКО Тура низ Источниот плански регион

УНЕСКО Тура низ Источниот плански регион по повод Меѓународен ден на музеите 2016 Меѓународниот денот на музеите е прослава која во светот од 1977 година...

Источниот плански регион на Република Македонија – регион на УНЕСКО

На седницата на советот на Источниот плански регион (ИПР), која се одржа кон крајот на декември 2015 година во Свети Николе, беше усвоена Стратегијата за...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!