web analytics
Дома Тагови УНЕСКО

Таг: УНЕСКО

Вевчанскиот карневал на листата на УНЕСКО – проблеми, цели и препораки

Мартинките се поставени на репрезентативната листата на УНЕСКО како светско културно наследство на човештвото. Нивни носител во Македонија е ХАЕМУС. Си спомнувам дека за...

Зошто Галичката свадба нема никогаш да биде на листата на УНЕСКО

Да се биде менаџер и директор на ХАЕМУС - центар за научно истражување и промоција на културата, е навистина одговорна работа. Бидејќи сум по...

Предавањата на УНЕСКО Клубот ХАЕМУС под мотото на Отворени Образовни Ресурси

Во изминатите две години од своето постоење, ХАЕМУС како центар за научно истражување и промоција на културата, порасна и прерасна во општествено одговорна организација...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!