Дома Архео TV 2.0 Видео презентација: New Media – Cultural Heritage Preservation Insomnia

Видео презентација: New Media – Cultural Heritage Preservation Insomnia

3,167 views
0

Видео белешка од мојот настап на конференцијата Е-society 2009 (I Media), организирана од Фондацијата Метаморфозис

Holliday Inn, Скопје, 02.12.2009.

Остатокот од приказната ја има тука.

Настапот вклучи монтиран видео материјалpower point презентација и текст.

Our common heritage is our temple of knowledge.

Blog about your cultural heritage and protect it!

Blog for Your Cultural Recognition


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име