Дома Апели За Андреј – Апел за помош

За Андреј – Апел за помош

1,707 views
0

Новогодишна честитка изработена од Детската работилница на Меѓаши.


Донирајте 100 ден. на мобилниот: 070 143 131

Нашето дете 4-годишниот Андреј Здравковски, роден на 3 јули 2002 година, боледува од неоперабилен брзорастечки тумор на стеблото на мозокот (brain stem glioma) заради што е неопходно итно да се транспортира во САД и да се подвргнена интензивен лекарски третман.

Единствена надеж за негово узлекување е Клиниката Бурзински Во Хјустон, Тексас. Со оглед на тоа дека се работи за многу скапо лекување (7500 американски долари месечно), а лекувањето е долготрајно (најмалку 18 месеци) неопходна ни е финансиска помош.  Затоа Ви се обраќаме Вам со огромна молба за паричен прилог според Вашите можности. Животот на нашиот 4 ипол годишен син зависи од сите нас!

Прилози можат да се уплаќаат и на следнава сметка:  

ЗДРАВКОВСКИ АНДРЕЈ                 210 046645310119

    пов.бр.8271-210501558889086             Тутунска Банка-Скопје


 Однапред  Ви благодариме за сочувството и хуманоста: Стојан и Наташа Здравковски

ул.Пробиштипска 16а – Скопје

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име