Home Книги и литература Алекс Букарски – И соништата се исполнуваат, зарем не

Алекс Букарски – И соништата се исполнуваат, зарем не

1,523 views
0

,,Кога нешто силно ке посакаш, целата вселена ќе скова заговор твојата желба да се исполни”

Пауло Коељо – ,,Алхемичарот”

Ете и тоа се случи. Еден блогер и официјално да биде верификуван за своите способности (не само блогерски). Честито Букарски нека ти се множат наградите. Ај сега кажи колку ISBN бројчиња ти извадија Темплум за следните книги?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here