Дома Блогосфера Ја избрав ли самата својата вистина?

Ја избрав ли самата својата вистина?

1,668 views
0

Велат дека е ова време за Комуникации во кое: 

1. Вистината не постои
2. Сите информации се ирелевантни
3. Историјата и сите медиумски пораки се само наративи
4. Вистина е она во кое што сте избрале вие да верувате

Јас мојата вистина ја ставив овдека. Ја избрав самата својата вистина или…!!!???

© археоблог 2006.Сите права задржани


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име