Дома WWWести Откриени – тракиски град, демонски пајки и уште по нешто за Мариово

Откриени – тракиски град, демонски пајки и уште по нешто за Мариово

1,168 views
0

 

Повелете неколку интересни линкови за статии од нашите дневни весници:

 Откриен тракиски град од 5 век

Откриени демонски пајки на пропаста

Мариово располага со исклучителни археолошки богатства

За бугарското археолошко откритие веќе напишав неколку поста подолу, и бидејќи денеска се препостирав, стварно ме мрзеше да давам свој коментар и да ги барам оригиналните линкови за светските вести.

п.с. и посебна благодарност до една персона која навремено ме апдејтува со информации.


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име