Home Администрација Шпиц со своја web страница

Шпиц со своја web страница

808 views
0

Првиот дневен бесплатен весник Шпиц, од пред некое време почна своите содржини да ги апдејтува на сопствена web страница. За сега, ако не грешам, некако порталот тешко им се отвара (барем кај мене..)

Во секој случај аирлија нека им е 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here