Дома Администрација Профункционира првиот македонски bridge blog

Профункционира првиот македонски bridge blog

1,716 views
0

 

Идејата која ја започна Дарко од Комуникации насловена како Global Voices – иницијатива, вроди со плод, и од денеска започна да функционира првиот македонски bridge blog.

Со поднаслов како Мessage from macedonian bloggers to the rest of the world, MK speaks EN обединува повеќе блогери кои имаат за цел презентација на Македонија на меѓународната сцена, но и овозможување на Македонските блогери шанса да поделат некоја своја информација со остатокот од светот.

Поканети се сите кои се пронаоѓаат во овој проект, а за повеќе информации обратете се кај Дарко на блог.

, , , , , , , , , , , , , , , , .

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име