web analytics
Дома Тагови Кокино

Таг: Кокино

Моето интервју за SBS – националната австралиска радио-телевизија

Изминатиот период дадов големо интервју за SBS Australia, национална радио-телевизија на Австралија. Интервјуто во кое говорам за работата на ХАЕМУС, но и за работата...

Колку чини казна за фрлен пикавец врз културно наследство?

Не знам од каде да почнам да ја елаборирам својата разочараност од третманот кон сопственото културно наследство. Можеби од вчерашната тура на која ги...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 4

Појаснување ЧЕТВРTО Зошто науката има потреба од Геоархеологија Daily it is forced home on the mind of the geologist that nothing, not even the wind that...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!