web analytics
Дома Тагови Кокино

Таг: Кокино

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 3

Појаснување TРETО - Праисториска религија Кон крајот на V милениум п.н.е започнуваат процеси кои во тeкот на IV милениум во целата западна и северозападна Европа...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 2

Појаснување ВТОРО - Зошто НЕ! за Културата Кокино За терминот "култура" може да се прочитаат најразлични толкувања во зависнот од разгледуваниот проблем и дискурсот кој...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 1

Во последно време јавноста повторно се разбранува со Кокино и препукувањата помеѓу неколку ентитета за неговата веродостојност како културно наследство, наше и на светот....
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!