web analytics
Home Authors Posts by Археолошки дневник

Археолошки дневник

1139 POSTS 109 COMMENTS
Археоошки дневник е првата веб страница во македонскиот интернет простор посветена на археологијата како наука. Сајтот во континуитет постои од 2005 со цел едукација, промоција, интерпретација и популаризација на богатото македонско културно наследство.
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!