Дома Лично Препорака од 10 реченици за блогерски напад

Препорака од 10 реченици за блогерски напад

1,318 views
0
Кога некој ќе те нападне
знај дека зборува од својот свет
кој честопати е полн со суета, предрасуди и фрустрации
и ти ама баш немаш врска со него.

Кој и да те нападне знај дека воглавном
(освен ако нападот не е издржано коректен)
прави само визуелна репликација на своите мисли
и коментарот повеке зборува за него самиот
отколку за тебе – блогеру

 
 
 
затоа биди спремен…не читаат сите со исти очи 😉
 
забрането за публикување*

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име