Дома Политика Former paintball Yugoslav Republic of Macedonia :))))

Former paintball Yugoslav Republic of Macedonia :))))

1,826 views
0

Ништо посебно на овој пост де, само мала иницијална инспирација што ја најдов кај Вуна. Ми здојадија со имево, мислам на Републикава!!!??

Може сега по ново треба да се викаме: Former boxer Yugoslav Republic of Macedoniaт.е. бидејќи сите не пимплаат:

Former ping-pong Yugoslav Republic of Macedonia

или по најново:

Former paintball Yugoslav Republic of Macedonia :))))

Што би рекла Бу-Бу!, срам ми е ќе одам некаде и ќе се покријам преку глава.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име