web analytics
Дома Автори Потови од Археолошки дневник

Археолошки дневник

1160 ТЕКСТОВИ 108 КОМЕНТАРИ
Здраво. Моето име е Василка Димитровска, магистер по археологија, директор на ХАЕМУС и менаџер на културно наследство. Читаш оригинални текстови на мојот личен веб сајт. Ти благодарам и го ценам твоето време посветено на моите белешки.

ЈАВЕН АПЕЛ- МАКЕДОНСКАТА АРХЕОЛОГИЈА…ЗАКОПАНА….

До каде ќе дозволиме да оди потрагата по нашиот идентитет..ако постојано на границите од маргината ја поставуваме единствената наука која може да не вознесе...

ICE AGE II

  "Ледена доба: Топењето" Се сеќавате на симпатичниот опосум, малото предисториско животно слично на верверица од анимираниот филм "Ледена доба"? На неговите пријатели-предисториски животни, мамутот...

ФЕУДАЛНАТА КУЛА ВО СКОПЈЕ

  Блогери-истражувачи, посебно скопјани, дали знаете каде во вашиот град се наоѓа т.н. Феудална Кула илити позната како Беговската кула? Кулата е четиристрана градба, подигната на...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!