Home Предавање Предавања по хералдика

Предавања по хералдика

1,272 views
0

Ме замолија колегите од Македонското хералдичко здружение да ги промовирам активностите кои деновиве ги организираат во рамите на нивните заложби за популаризација и промоција на хералдиката во Република Македонија.

Предавање прво

Предавање второ


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here