Дома Археологија Предавање од д-р.Tristram Hunt за заштита на културното наследство

Предавање од д-р.Tristram Hunt за заштита на културното наследство

1,833 views
0

Ова е еден настан кој е поставен на facebook, а ќе се случува утре во Музеј на Mакедонија. Чисто да ја споделам информацијата, можеби некој ќе сака да појде на предавањето.

Title: The principles and policies on protection, and the public affirmation of the cultural and historic heritage: Some experiences and trends in the UK.

Event InfoHost: University American College Skopje
Type: Meetings – Informational Meeting
Network: Global
Date: 27 January 2009
Time: 00:00 – 14:00
Location: National Museum of Macedonia (Conference auditorium)
Town/City: Skopje, Macedonia

Description: The National Conservation Center of Cultural Heritage and the University American College Skopje, have the honor to invite you for an active contribution at the scholarly sessions concerning the cultural and historic heritage and its urban context, with the professor Dr. TRISTRAM HUNT (Queen Mary College, University of London – UK).

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име