Дома Архео TV 2.0 Проект Жлуст и Македонската филхармонија

Проект Жлуст и Македонската филхармонија

1,698 views
0

Нема да направам рецензија за овој несекојдневен урбан настан. Спојот на Македонската филхармонија со членовите на групата Жлуст (која и онака има неконвенционален избор на музика) беше навистина по многу нешта – необичен. На сите кои не дојдоа на концертот треба да им биде криво, бидејќи не верувам дека вакво нешто во догледно време ќе се повтори. Ова е прв пат да го видам Дом на АРМ преполн. Немаше место да се седи на скалите, а имаше и луѓе кои стоеја. Целиот настап се снимаше, па ако испаднало добро, оние кои не беа присутни можеби ќе имаат можност да го чујат на це де.

Клучни зборови: , , , , , , , , , , , , ,


Апдејт: „Проект жлуст“ и Македонската филхармонија – концерт за паметење – напис на Тина Иванова со каква таква, не баш мене многу допадлива критика (и ж со мала буква). Дечките заслужија повеќе.