Дома Архео TV 2.0 Поздрав од Шловенијо

Поздрав од Шловенијо

1,380 views
0

 

Не додржав да ја ставам на блог песната од Тоше и Синтезис: Ој девојче ти тетовско јаболче. Можеби снимката е малку лоша, ама верувајте чувството кога ја слушам таму каде што сум, а тоа е Словенија, е прекрасно. Ве поздравувам сите до некое следно читање.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име