Дома Политика Културна археолошка политика (поезија)

Културна археолошка политика (поезија)

1,129 views
0

Вежбам хула хоп
и фаќам (о)позициска страна
аглесто ќоше и перумтација
или беше варијација…
на тема –
,,Живо наследство или жив изгор”.
Надворешнo – внатрешна политика
оправдана со ,,незгодна” партија.
Oбјаснување препросто
за да биде вистинито
о добро извинете
малку промашивме
бруталноста на Олмеците
и мамутите кај Неандерталците
во иста папка ги ставивме
со ,,на дело” договорите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име