Дома Лично Сакрално искуство

Сакрално искуство

1,432 views
0

Ова е само почеток, а секој почеток во зачеток, има n-ти пат крајни завршетоци. При самоубиство на сопствената сенка, дали моменталниов крај е и оној вистинскиот? Хм… сепак, сакрално искуство со истиот број на краеви не постои.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име