Дома Археологија Предавање на Македонида во организација на Аксиос

Предавање на Македонида во организација на Аксиос

1,451 views
0

 

С.А.Д. ,,Аксиос” од Скопје ве поканува на предавањето:

,,Меѓународни повелби за заштита на културното наследство

Др. Панче Велков

Претседател на Фондацијата Македонида

Среда 25 април 16:00 ч.

Сала за конференции на Филозофскиот факултет

Ајде да видам дали ќе напишат за ова медиумите, или како по обичај ќе останат имуни на сопственото културно наследство. За останатите, се гледаме во среда на лице место.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име