Home Интернет Превземи си македонска е-книга

Превземи си македонска е-книга

2,993 views
0

Познато ни е дека во светот одамна е веќе практика да се публикуваат е-книги, или старите изданија да се конвертираат во електронски и во таква форма да бидат достапни на Интернет.

Мора да го пофалам најновиот проект на Градската библиотека “Браќа Миладиновци“ – Скопје, за кој пишуваше и Волан, на чиј сајт може да се превземат за сега околу  дваесеттина книги од македонски автори во ПДФ формат.

Вистинскиот клуч за старите култури го носиме во себе. Треба да го дадеме како сведоштво, за да остави печат на времето

Затоа линку мој, прејди на друг.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here