Home Апели Да му помогнеме на Вангел

Да му помогнеме на Вангел

1,237 views
0
Вангел е млад дечко кој по повредата на ‘рбетот останал неподвижен. Со операција во странство за која се потребни многу средства тој повторно ќе може да застане на нозе, да бидеме хумани и да му помогнеме. Можете да донирате 100ден со повикување на бројот 070/143-103 или со директна уплата на сметка: Стопанска Банка Кочани Бр.200000000011050 со пов.бр. 0011649195 за Вангел Тркаљанов.

Клучни зборови: , , .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here