Home Администрација Бугарските весници цитираат извори

Бугарските весници цитираат извори

1,340 views
0

Не дека се популарни наградите на MTV кои изминаа, или пак Борат кој е во жижата на интересот. Поентата ми беше да се погледне начинот на кој некои бугарски весници во својата електронска верзија цитираат извори со помош на линкови.

За статијата клик тука.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here