Дома Апели Археоблог и Меѓаши

Археоблог и Меѓаши

1,142 views
0

 

Од денеска и официјално беше склучен договор помеѓу Археоблогот и Меѓаши. Што значи секоја информација која ќе се пласира, а за која е потребна подршка во јавност, ќе можете да ја најдете овдека. Дозволете си понекогаш да кликнете на нивниот банер поставен од страна на блогов. Ќе најдете доста информации. Цитат од Повелбата на Првата детска амбасада во светот – Меѓаши

“Децата се посебен народ. Децата не се национални и верски војсководци. Тие се еден народ кој никогаш не извел револуција или контрареволуција, ниту пак повел војна. Децата не се ни класно ни национално прашање: децата се прашање над сите прашања. Тие се народ кој најмногу страда во воените судири и човековите трагедии. ДЕЦАТА СЕ САМО ДЕЦА. СИТЕ ИДЕАЛИ НА СВЕТОТ ПОБЕЗНАЧАНИ СЕ ОД СОЛЗИТЕ НА ЕДНО ДЕТЕ.”

 

p.s. Се приклучувам кон апелот кој се наоѓа на порталот на Блогерај со една мала забелешка. Телефонскиот број и бројот на жиро сметката  се напишани заедно. Кај некого би моѓело да внесат забубна, така што телефонскиот број е 070 143-131, а другиот број е бројот на жиро сметката 300021000007082 во Комерцијална банка. И ќе заборавев…

Меѓаши, среќен ви роденден.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име