Дома WWWести Пирамидата во Украина

Пирамидата во Украина

1,274 views
0

Абе им се заарни на пирамидиве па почнаа да никнуваат насекаде по светот, дури и на нај невозможните локации.

Најновата пирамида е пронајдена во Украина, и според стручњаците за 300 години е постара од Кепосовата, а во својата основа наликува на зигуратите на Ацтеките и на Маите, во Јужна Америка.  

 

Тимот на дигимак одлично си ја завршил работата со статијата, на која јас би можела да го додадам следново:

,,Да видиме дали оваа во Украина ќе се покаже по-пирамида отколку онаа од Босна ” 

© археоблог 2006.Сите права задржани

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име