web analytics
Home Authors Posts by Археоблог

Археоблог

1147 POSTS 108 COMMENTS
Здраво. Моето име е Василка Димитровска, магистер по археологија, директор на ХАЕМУС и менаџер на културно наследство. Читаш оригинални текстови на мојот личен веб сајт. Ти благодарам и го ценам твоето време посветено на моите белешки.

Former paintball Yugoslav Republic of Macedonia :))))

Ништо посебно на овој пост де, само мала иницијална инспирација што ја најдов кај Вуна. Ми здојадија со имево, мислам на Републикава!!!?? ...

Демографија на лаги и омраза

Препорака за читање - Панта Реи -  Демографија на лаги и омраза Е сега ми е стварно срам. Ќе одам некаде да се скријам,...

Mοναδικός αρχαίος άγαλμα του Artemis

  Грчките археолози во четвртокот во Тесалија пронајдоа уникатна представа на Артемида, подоцна кај Римјаните Дијана, богинка на ловот и месечината (која не треба да...
error: Content is protected !!