web analytics
Дома Тагови Ottoman heritage

Таг: Ottoman heritage

Резиме од турата за Отоманските споменици во Скопје

Колкава е моќта на социјалните медиуми? Би рекла огромна, судејќи според она што (ми) се случи вчера на 14.11.2010 година на Бесплатниот раглед на...

БЕСПЛАТЕН РАЗГЛЕД НИЗ ОТОМАНСКОТО НАСЛЕДСТВО НА СКОПЈЕ

Апдејт: Тука може да се причита како помина турата низ отоманското наследство на Скопје ________________ Организатор и домаќин: Димитровска Василка Тип: Еднодневна тура низ Скопје Датум:...

Изложби: Oсманлиската култура на Скопската Тврдина

Денеска во рамките на конференцијата 'Исламската цивилизација на Балканот' во МАНУ, од 12 ч се отвори привремената поставка на тема 'Oсманлиската култура на Скопската...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!