web analytics
Дома Тагови обсерваторија

Таг: обсерваторија

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 2

Појаснување ВТОРО - Зошто НЕ! за Културата Кокино За терминот "култура" може да се прочитаат најразлични толкувања во зависнот од разгледуваниот проблем и дискурсот кој...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 1

Во последно време јавноста повторно се разбранува со Кокино и препукувањата помеѓу неколку ентитета за неговата веродостојност како културно наследство, наше и на светот....

Поштенски марки со мотиви од Кокино

Денес во 12 часот, во просториите на Мала станица ќе бидат промовирани поштенски марки со мотиви опсерваторијата Кокино. Марките ќе ги промовира Македонското истражувачко...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!