web analytics
Home Tags обсерваторија

Tag: обсерваторија

Колку чини казна за фрлен пикавец врз културно наследство?

5
Не знам од каде да почнам да ја елаборирам својата разочараност од третманот кон сопственото културно наследство. Можеби од вчерашната тура на која ги...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 4

9
Појаснување ЧЕТВРTО Зошто науката има потреба од Геоархеологија Daily it is forced home on the mind of the geologist that nothing, not even the wind that...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 3

0
Појаснување TРETО - Праисториска религија Кон крајот на V милениум п.н.е започнуваат процеси кои во тeкот на IV милениум во целата западна и северозападна Европа...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!