web analytics
Дома Тагови литература

Таг: литература

Културна трансгресија на етничкиот идентитет

Дали сме свесни како се гради и како исчезнува еден идентитет? Дали остава материјални траги или пак е зачуван во фолклорот и на кој...

Готен (приказ на роман)

Романот Готен е првиот роман на Роберт Алаѓозоски, магистер по книжевност и човек кој се активно се занимава со културен менаџмент во независниот сектор...

Конкурс за Blogopedia 2009

По минатогодишниот успех на македонската блогосфера кога 12 блогери беа публикувани во едицијата Блогопедија 2008, организаторите на годинешниот Блогопен 2009, повторно објавија конкурс за...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!