web analytics
Дома Тагови Интерпретација

Таг: Интерпретација

Обука за менторство за конкурсот „Млади европски креатори на наследство“

Сакаш ли да учествуваш во конкурсот на „Млади европски креатори на културно наследство“ и да добиеш награда? Сакаш ли да бидеш ментор на група деца кои...

Интерпретацијата на наследството како бизнис модел

На 05.11.2022 во Офицерскиот дом во Битола на покана од Програмата за зачувување на природата (која функционира со поддршка на Владата на Швајцарија) држев...

Интерпретација на наследството или Како се прави либација со смокви на...

На локалитетот Тумба Маџари расте една смоква. И тоа не расте било каде, туку расте токму во центарот на овој археолошки локалитет од неолитскот...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!