Дома Едукација Која е твојата приказна? – работилница за идни интерпретациски планери

Која е твојата приказна? – работилница за идни интерпретациски планери

99 views
0

На 17.02.2024 во просториите на Europe House Skopje одржав кратко предавања проследено со интерактивна практична едукативна вежба на тема за интерпретациско планирање. Презентацијата беше наменета за идни интерпретациски планери, т.е. за сите оние кои се занимаваат со менаџмент и планирање на разни видови настани, проекти, збирки, изложби, археолошки локалитети, споменици, галерии, национални паркови, заштитени подрачја, па сѐ до цели региони. Настанот беше дел од моето акредитирање од страна на Interpret Europe како сертифициран тренер по интерпретација на наследството.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име