Дома Cпонзорирано Препорака: 5 места за посета на пролет во Струмица

Препорака: 5 места за посета на пролет во Струмица

3,855 views
0

На покана од порталот Strumica Online, а на мое големо задоволство, гостувам на нивниот сајт со текстот во кој препорачувам 5 места за посета во Струмица и струмичко, во викендите кои следат. Во последните неколку години забележлив е трендот да се посетува домашните споменици на природата и културата, како и сите места кои умеат на сопствен начин да ја раскажат тајната на својата приказна ткаена со столетија и визуелно пресликана во мноштвото на архитектура или обичаи.

Smolarski waterfall
Стојам пред Смоларскиот водопад на Беласица

Во Македонија постојат огромен број на места за посета, а со автомобил за 2-3 часа стигнувате и до најодалечената локација. Ви препорачувам да шетате, уживате и да ја запознаете сопствената земја. И секако, не заборавајте да споделите на интернет.

Roman bath - Bansko
Стојам пред Римските терми во Бања Банско

Линк: Пет места за посета во Струмица – http://goo.gl/WHQpYn

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име