Home Антропологија Интервју за австралискиот весник Шило

Интервју за австралискиот весник Шило

3,756 views
0

Во последниот период се повеќе се зголеми моето пристуство во медиумите, а доста често давам и изјави за весници или магазини кои се надвор од Македонија. Благодарение на новинарката Валентина Ѓорѓиевска – Парго, можете да го прочитате моето последно интервју дадено за септемврискиот број на австралискиот магазин Шило, првиот македонски месечен магазин во Австралија.

Interview for Australian magazine Shilo

Додаток: веб сајт и официјална фејсбук страница на магазинот Шило

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here