Home Антропологија Како е да си турист во сопствениот град

Како е да си турист во сопствениот град

1,997 views
0

На моите бесплатни тури, особено оние кои ги правам низ Отоманските споменици на Скопје, доаѓаат многу луѓе, но и претставници на многу медиуми. Еве како ја доживејаат новинарите од урбаниот магазин ‘Скопје 365’ една од многуте тури кои ве прават да се чувствувате како турист во сопствениот град. Голема благодарност до тимот што го прави ова месечно списание кое можете да го подигнете низ кафулињата, рестораните и хотелите во Скопје.

365 Skopje – Ottoman Tour Review

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here