Дома Археологија Настапи во медиумите

Настапи во медиумите

1,785 views
0

Во последниот период од година дена зачестија некако моите настапи во македонските медиумите. Настапите најмногу се однесуваат на прашањата поврзани со културното наследство на Република Македонија, но понекогаш давам изјави и за мојата ‘втора’ комплементарна професија како туристички водич. Ова е мал избор од моето појавување во медиумите, оти не секогаш ги добивам снимките. Некои од нив се направени благодарение на македонските блогери или луѓето кои ме следат на фејсбук. 🙂

[vimeo]12927191[/vimeo]

[youtube]QUOT_jCOtLc[/youtube]

[youtube]7nbJYb32fpA[/youtube]

[youtube]HDqwOEZp8QA[/youtube]

[youtube]FC9XWt4v-Wk[/youtube]

[youtube]aLb0h-yuTmU[/youtube]

Alfa TV 2010.05.12 08 by Arwena

Изјава за неделникот Сега

Изјава за неделникот Фокус

Изјава за весникот Време

Изјави за весникот Нова Македонија (1,2)

Изјава за неделникот Форум

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име