Дома Лично Среќна Нова 2009

Среќна Нова 2009

1,774 views
0

 

Драги мои пријатели, читатели, блогери, роднини и попатни минувачи низ мојот блог/сајт. Оставам зад себе уште една успешна година на блогирање, овој пат на сопствена платформа (wp) и со веќе препознатлива адреса. Притоа сакам да се заблагодарам на многу луѓе кои ми помогнаа во напорите да го преместам и да го спастрам блогот, како и оние кои ми дадоа подржка на било каков начин.

Се надевам дека ќе се дружиме и понатаму. Им благодарам исто така на сите кои ме читаа и коментираа. Драго ми е ако едни од други научивме уште по нешто ново, кое не сме го знаеле претходно. На сите ви посакувам следнава година да имате илјадници причини за насмевка, а ниту една за тага. Ви посакувам да ги искористите сите можности кои ви ги дава животот, да бидете посреќни, подобри во секој поглед, помудри, повредни и покорисни. Да давате и да примате многу Љубов, Мудрост, Добрина, Радост и Сочувство.

Но најмногу од се ви посакувам да имате добро здравје и засекогаш да бидете свесни за квалитетите кои ги поседувате.

Срдечно

Археолошки дневник vоl.2. 1/2

Среќна Нова 2009

[youtube]u5yr-r3GkW4[/youtube]

Johann Strauss  – Tritsch Tratsch Polka

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име