Дома Археологија Археолошка инквизиција

Археолошка инквизиција

3,353 views
4

 

Колегите археолози од Музејот на Македонија во 21 век немаат пристап до Интернет во нивните канцеларии.

Оригинално дигитално погребување, нема што.

Од оваа вест пострашна, здравје!

4 КОМЕНТАРИ

  1. лани се здаде да треба да пратам еден текст во музејот во крушево.
    тоа беше прв пат после дооооолго време да пратам писмо по македонска пошта. пошто немаат интернет.

  2. Ако е ситуацијата со Музеите на Македонија како најголем комплекс оваква, тогаш не треба ни да се претпостави каква е ситуацијата со музеите во внатрешноста. Или немаат Интернет или ги молат директорите за да си го проверат својот работен мејл – под услов да имаат таков. Оти освен овој музеј, другите институции немаат своја веб страница, па аналогно на тоа немаат ни официјален e-mail кој би го дале за контакт на своите колеги надвор од Македонија. Па адресите им завршуваат на yahoo или hotmail.

    Брука невидена!!!

  3. А нели ние имаме едно цело МИНИСТЕРСТВО за информатичка технологија ?!

  4. Имаме, ама исто како да го немаме. Нашето Министерство за информатичка технологија е слично како и платформата на којa работи – виртуелно.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име