Home Интернет Glocal 2.0 по вториот ден

Glocal 2.0 по вториот ден

2,932 views
3

 

Мојата презентација на Глокал 2.0

Со Дарко, модераторот на мојата сесија

За сите оние кои не беа во можност да пристуствуваат на конференцијата Глокал 2.0 која се уште се одржува во New York University Skopje, се тече во најдобар ред. Добра организација, одлични презентери, многу забава и дружење, и overload информации од светот на блогирањето, комуникациите и медиумите. Првиот ден помина супер, а еве веќе привршува и вториот ден со заедничка журка.

Во прилог ја постирам мојата презентација насловена како ,Blogging Archaeology: Creating an Open Access Source for Knowledge“, која е поместена на мојот профил на slideshare. Не го пропуштајте утрешниот ден, а посебно не ги пропуштајте работилниците за блогирање на Милош и Анастас.

[slideshare id=396245&doc=blogging-archaeology-1210342288430401-9&w=425]

Клучни зборови: , , , , ,

3 COMMENTs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here